Home » Onze expertise » Websites

Een nieuwe website laten maken?

Een goede website is onmisbaar voor je bedrijf. Bij Creating Marketing nemen we het bouwen van je website volledig uit handen. We luisteren naar je wensen en eisen en gaan hiermee aan de slag voor een website op maat. Zo houd jij tijd over voor andere zaken.

Resulaten die wij behalen

Z

Belangrijkste kanaal om diensten aan te bieden of producten te verkopen

Z

Een goede website zorgt voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines

Z

Je website is dé manier om te laten zien waar jouw bedrijf voor staat

Conversiegericht Webdesign

Wat is een conversie? Een conversie is een waardevolle actie op je website, bijv. een ingevuld aanvraagformulier.

Een conversiegericht webdesign richt zich op het overtuigen van de bezoeker tot deze waardevolle actie.

U

Vindbaar in Google

Google bepaalt aan de hand van verschillende factoren welke positie een website krijgt. De belangrijkste zijn relevantie, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. 
Wij bouwen voor jou een website die hieraan voldoet!

Responsive website

Een responsive website past zich aan ieder scherm aan, zodat je site gebruiksvriendelijk is voor elke bezoeker en elk apparaat. Per scherm worden geen afzonderlijke websites ontworpen. Wij zorgen ervoor dat de vormgeving zich aanpast naar het formaat van het scherm.

Professionele website
laten maken

Een professionele website laten maken is de eerste stap in de richting naar online succes. Daarnaast wil je natuurlijk de juiste doelgroep bereiken en ervoor zorgen dat je website conversies genereert.

Jouw bedrijf is uniek en dit willen wij ook naar buiten brengen met een unieke website. maak de allerbeste indruk bij je doelgroep en kies voor een professionele website op maat. 

  • Een aantrekkelijk en mobielvriendelijk webdesign op basis van je huisstijl
  • Optimaal vindbaar
  • Zelf eenvoudig beheren
  • Geoptimaliseerde SEO website
  • Veiligheid & altijd up to date

Waarom Creating Marketing?

Bij Creating Marketing hoef je geen weken te wachten tot je website gemaakt is. Na een uitgebreid intakegesprek gaan wij meteen aan de slag en duurt het nog maar enkele dagen voordat je website online staat. 

Daarnaast werken wij met een handige tool waarin jij gemakkelijk afbeeldingen en teksten kan veranderen wanneer dat uitkomt. Lukt het niet? Dan staan wij altijd klaar om je te helpen. 

Eerlijkheid duurt het langst en daarom zijn er bij ons geen verrassingen. Eerlijk en transparant zo zijn wij.

Hoe gaan we te werk?

^
Stap 1:

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek brengen we je wensen en eisen in kaart. We nemen de huisstijl door en bepalen het doel van je website. Wat moet het opleveren? Wanneer dit duidelijk is maken wij de offerte klaar.

^
:Stap 2

Website ontwikkeling

Na akkoord van de offerte gaan we direct aan de slag. Na een paar dagen komen we bij elkaar terug voor de feedback ronde. Hierna worden eventuele aanpassingen doorgevoerd  

^
Stap 3:

Oplevering

Wanneer alles voor je naar wens is starten wij met het testen van de website. De volgende dag staat je nieuwe website live!

Portfolio

Bekijk hier een aantal websites waar we erg trost op zijn.

Websites voor ieder budget 

Het is niet gratis maar voor iedereen zien wij opties in het maken van een nieuwe website. Aan de hand van jouw wensen maken wij een offerte op maat. Zo betaal je nooit teveel voor je nieuwe website. Daarnaast kunnen we ook gebruik maken van onze templates die wij zullen omzetten tot jouw eigen huisstijl. 

Reviews

“Kreeg deze partij aanbevolen en bleek perfect te passen bij het project: kleinschalig, persoonlijk, geen poespas en snel. Blij met resultaat!”

Joost

Eigenaar, Firecom & Xsend

“Wij, De Elektroloog Aalsmeer – P. Hoekwater B.V doen al jaren met heel veel plezier zaken met iMarketing & Media. Deze opdracht ging in samenwerking met Creating Marketing. Zeer deskundig!”

F.H. Sparnaaij

Eigenaar, Hoekwater

Veelgestelde vragen

Wat kost een website laten maken?

De prijzen van het maken van een website verschillen tussen de 239 en 1999 euro bij Creating marketing. Dit is afhankelijk hoeveel maatwerk je verwacht en welke eisen je hebt bij de functionaliteit en design. Voor advies wat het beste bij jouw bedrijf past kun je in een vrijblijvend adviesgesprek terecht.

Hoelang duurt het maken van een website?

Het maken van een website hoeft niet lang te duren. Het maken van je website duurt ongeveer 10 tot 14 dagen.

Schrijven jullie ook de teksten voor de website?

Ja wij helpen hier graag bij! Het is belangrijk om goede teksten te hebben voor de optimalisatie van je website. Daarnaast is het een belangrijk onderdeel die bepaalt hoe lang een bezoeker op je website blijft.

Heeft een website onderhoud nodig?

Een website heeft zeker onderhoud nodig. Bij het langdurig niet update van de website kan de website gevoelig worden voor bijvoorbeeld hackers. Daarnaast kan de website mankementen oplopen. Het onderhouden van de website zou je zelf kunnen doen of door ons laten uitvoeren.

Zin in een virtuele koffie?
Maak een afspraak